Voor zijn 3e editie wijkt het punk- en hardcorefestival TNT Fest van de vertrouwde zaal 't Hof in Herentals uit naar zaal De Dreef Vorselaar.

Protagonist Dirk Peeters van Hertals Rock City, én frontman van punkformatie Funeral Dress : 'Het muzikale gebeuren pakt zaterdag 14 oktober vanaf 14.30u in de zaal op Oostakker uit met een gevulde affiche, waarop The Toy Dolls als grootste naam bovenaan prijken.

"Op 'Nelly the elephant' van deze legendarische band die al in 1979 ontstond, heeft iedereen al wel ooit zot staan doen".

Die punkgroep mag zelf niet op de middag ontbreken, net zomin als Belgian Asociality. "Zeker ook de moeite is Jamie Clarke's ­Perfect, voormalig bandlid van The Pogues.

Samen met zijn groep brengt hij naast nieuw eigen werk zeker ook heel wat klassieke nummers van die befaamde folkband." Vice Squad, Infa-Riot, Unite Against Society en vermoedelijk Belgiës allereerste punkband Raxola vervolledigen de affiche. "Fans van the Kids mogen Raxola zeker niet missen", verklaart Peeters.

Alle informatie over de bands, het festival en tickets is te verkrijgen op de website van de organisator www.hertalsrockcity.com